HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 11:45

VATANDAŞLARIN ÖZLEMİ SON BULDU

Ordu Büyükşehir Belediyesi İmarlı alanların yanı sıra Türkiye’nin kırsal yol ağı en geniş ili Ordu’da ulaşım seferberliğini sürdürüyor.
VATANDAŞLARIN ÖZLEMİ SON BULDU

 Ekipler bu kapsamda Ulubey ilçesi Fındıklı Mahalle yolunu da asfalt konforuyla buluşturdu.

1800 metre uzunluğundaki güzergah, Doğulu mahallesine de ulaşım sağlıyor.

Yapılan çalışmalarla özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşlar, yapılan yol çalışmaları sayesinde şehir merkezine ve diğer mahallelere daha hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşma imkanı kazandı.

Fındıklı Mahallesinde yapılan asfalt çalışmaları da vatandaşların yıllar süren özlemine son verdi. Fındıklı Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Naz ve mahalle sakinleri, yapılan hizmetler için Başkan Güler ve ekibine teşekkür ederek, “Gözlerimize inanamıyoruz, sonunda konfora kavuştuk. Yıllardır bu hizmeti bekliyorduk. Yıllarca toz toprak çektik. Şu anda mahallemizin şehir merkezinden farkı yok. Bizleri bu hizmetle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz. Allah razı olsun” diye konuştu.

Geride kalan 5 yılda Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Ulubey ilçesine 116 km asfalt yol kazandırıldı. Yine çalışmalar kapsamında ilçede 38 km beton yol, 49,33 km yeni yol açma ve genişletme, 623,55 km stabilize yol, 860,40 km reglaj, 710,80 km hendek temizliği, 18.290,72 ton asfalt yama, 2.077,00 metre yağmur suyu hattı, 10.545,00 metreküp taş duvar ve 196 metre menfez çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : VATANDAŞLARIN, ÖZLEMİ, SON, BULDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler