HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
10 Ekim 2024 Perşembe Saat: 17:46

"Ünye'nin Geleceği İçin Projeler Geliştiriliyor"

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim Ayı Olağan toplantısına ev sahipliği yaparak, ilçe ve Ordu’nun kalkınmasına yönelik önemli mesajlar verdi.
"Ünye'nin Geleceği İçin Projeler Geliştiriliyor"

Toplantıda konuşan Tavlı, “Birlikte güçlü Ordu” şiarı ile çalıştıklarını vurgulayarak, Ünye başta olmak üzere il genelinde yapılacak projelerin önemine dikkat çekti.

Toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, ilçenin gelişimine yönelik hedeflerini paylaşan Başkan Tavlı, “Bizler, uyum içinde hareket ederek daha yaşanabilir bir Ünye ve Ordu inşa etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu amaç doğrultusunda, yerel yönetimler olarak işbirliği içerisinde projeler üretiyoruz ve bunları hayata geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Tavlı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, kentlerine yaptığı yatırım ve hizmetler için teşekkür etti. Tavlı, “Sayın Başkan Güler'in desteğiyle ilçemizde önemli projeler hayata geçiyor. Bu projeler, hemşehrilerimize daha iyi bir yaşam sunmak ve şehrimizi geleceğe taşımak adına büyük bir fırsat sağlıyor” dedi.

Toplantıya katılan meclis üyeleri ve diğer yerel yöneticiler de, yapılan yatırımların ve projelerin Ordu’nun genelinde yaratacağı katma değeri ve sağlanacak işbirliklerinin önemini vurguladılar. Başkan Tavlı, bu bağlamda meclis üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür ederek, birlikte atılacak adımların ve yapılacak işbirliklerinin önemine değindi.

Tavlı, toplantıda ayrıca Ünye'nin geleceğine dair projeleri hakkında da bilgiler verdi. Özellikle, ulaşım, altyapı, sosyal hizmetler ve çevre düzenlemesi konularında atılan adımların yanı sıra, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik yeni projelerin planlandığını belirtti.

“Ünye, doğal güzellikleri ve tarihi zenginlikleriyle önemli bir turizm potansiyeline sahip. Bu potansiyeli harekete geçirmek için gerekli yatırımları ve projeleri hayata geçireceğiz. Amacımız, hemşehrilerimizin yüzünü güldürmek ve ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek” dedi.

DUYGU BAŞ KURUCU





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler