HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
11 Ekim 2024 Cuma Saat: 17:18

Başkan Tavlı, Yerel Sorunları Dinlemek İçin Tekkiraz'da

Ünye Belediye Başkanı Tavlı, Tekkiraz Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu
Başkan Tavlı, Yerel Sorunları Dinlemek İçin Tekkiraz'da

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Tekkiraz Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe Kaymakamı Ayhan Işık, İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte Yakup Hasan Türbesi’nde düzenlenen etkinlikte, Başkan Tavlı, mahalle sakinleriyle biaraya geldi.

Buluşmada, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Tavlı, yerel yönetimin halkla olan iletişimini güçlendirmeye yönelik çalışmalara devam edeceklerini belirtti. Tavlı, "Bugün burada vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların taleplerini dinlemek ve sorunlarına çözüm aramak için bulunuyoruz. Bu tür buluşmalar, toplumumuzun ihtiyaçlarını daha iyi anlayabilmemiz açısından büyük önem taşıyor." ifadelerini kullandı.

İlçe Kaymakamı Ayhan Işık da, etkinliğin bölgedeki sosyal dayanışmayı artırdığını vurgulayarak, yerel yönetimle halk arasındaki işbirliğinin önemine dikkat çekti.Etkinlik, vatandaşların ilgisi ve katılımıyla keyifli bir ortamda gerçekleşti. Başkan Tavlı ve beraberindekiler, vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek, bölgenin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak amacıyla bilgi alışverişinde bulundu. CANAN ÖZDEMİR





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler