HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 15:07

Başkan Hüseyin Tavlı: "Rabbim Bir Daha Böyle Bir Olay Yaşatmasın"

Kaladere Mahallesi Fidan Sokak’ta meydana gelen çatı yangını, iki dairenin kullanılamaz hale gelmesine neden oldu.
Başkan Hüseyin Tavlı: "Rabbim Bir Daha Böyle Bir Olay Yaşatmasın"

Olay, sabah saatlerinde başladı ve kısa sürede büyüyerek çevredeki binalara da sıçrama tehlikesi oluşturdu. Yangına, Ünye İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hızlı bir şekilde müdahale ederek, alevlerin yayılmasını önlemeyi başardı.

Yangın sonrası olay yerini ziyaret eden Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yangının sebep olduğu maddi zararın boyutunu değerlendirdi. Yangın anında yaşananları aktaran Tavlı, “Yangın, büyük bir gürültüyle başladı ve alevlerin kısa sürede yükseldiğini gördük. İtfaiye ekiplerimiz, olay yerine hızla intikal ederek alevlere müdahale etti. Bu sayede, yangının daha fazla büyümesini engelleyebildiler” dedi.

Başkan Tavlı, itfaiye ekiplerinin profesyonel çalışmasını takdir ederek, “Olay yerine hızla müdahale eden ve büyümesini engelleyen itfaiye personellerimizi tebrik ediyorum. Yangın esnasında gösterdikleri özveri ve cesaret takdire şayan” ifadelerini kullandı.

Yangında maddi zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Tavlı, “Yangında zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini düşünüyorum. Rabbim, bir daha böyle bir olayla karşılaştırmasın” şeklinde konuştu.

CANAN ÖZDEMİR





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler