HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 15:13

Atatürk Heykeli RAMS Park'ta

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin TEM'e bakan köşesine Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ali Sami Yen ve Tevfik Fikret'in 11 metre yüksekliğindeki heykellerinin yapımına başladık." dedi.
Atatürk Heykeli RAMS Park'ta

Galatasaray, Yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştirirken, ibra oylamasının gizli yapılmasına dair teklifin Divan Başkanlık Heyeti tarafından oylama olmaksızın geri çevrilmesi nedeniyle tartışmalar yaşandı.

Toplantıda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kürsüye çıkarak önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, RAMS Park’a 11 metre yüksekliğinde üç heykel dikileceğini duyurdu. "Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin TEM'e bakan köşesine konmak üzere Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Ali Sami Yen ve Tevfik Fikret'in yaklaşık 11 metre yüksekliğindeki heykellerinin yapımına başladık. Bu heykel o bölgeden geçen her Galatasaraylı için gurur vesilesi olacak." dedi.

Başkan Özbek, karaborsa bilet üzerinden gelen eleştirilere de yanıt verdi. "Öyle bir duruma düştük ki, karaborsanın sorumlusu bizmişiz gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Bir soru sormak istiyorum; 18 kişiye soruşturma var gibi başlayıp, sonra yönetimdeki arkadaşlarımı bu konunun içine sokmaya çalışan dedikoduları yapanlar, Galatasaray'a verdikleri zararı hiç düşünüyorlar mı? Bu konu hem yönetim hem sizler hem camia için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Özbek, yönetim olarak karaborsa bilet konusundaki araştırmaların sürdüğünü ve gerekli müracaatların yapıldığını belirtti. "İç araştırma, profesyonel firmanın araştırılması, hukuka gitmek ve savcılığa duyuruda bulunmak gibi adımlar atıyoruz. Bu konu konuşuldukça Galatasaray daha büyük zarar görecektir. Sabırlı olalım. Çok kısa sürede bu araştırmalar bitecek. Savcılığın çalışmaları nihayetlenmek üzeredir. Onun sonucuna göre tartışıp konuşmakta fayda var. Bir suçlu varsa cezasını görecektir." şeklinde konuştu.

Toplantıda yaşanan bu tartışmalar, camia içinde geniş yankı bulurken, Dursun Özbek’in açıklamaları Galatasaray taraftarları tarafından dikkatle takip edildi.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : Atatürk, Heykeli, RAMS, Park'ta

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler