HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 15:35

Seyit Torun'dan Acil Yol Çağrısı

Fatsa - Bolaman Yolu'nda yaşanan son kazada bir vatandaşın hayatını kaybetmesi üzerine CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, resmi olarak acil çağrıda bulundu.
Seyit Torun'dan Acil Yol Çağrısı

Torun, Nazife Hanım'ın yolda karşılaştığı bir arabanın çarpması sonucu hayatını kaybettiğini belirterek, "Geçen ay yine bu yolda bir hemşerimizi kaybettik. Ordu'nun yol ve trafik sorunları artık bir yılan hikayesine geri döndü" dedi.

Torun, Fatsa Çevre Yolu'nun yıllardır tamamlanamaması nedeniyle ağır tonajlı araçlar ve diğer araçları bu yolu kullanmak zorunda kaldığı vurgulanarak, "Yolun yapısı ve etrafındaki nüfus yoğunluğu böylesine bir yükü kaldırılamıyor. kullanıldı.

Milletvekili Torun, hemşerilerinin güvenliğinin iktidarın mali programlamalarına kurban edilemeyecek kadar değerli olduğunu belirterek, "Tasarrufu vatandaşlarımızın oylarını vermeyin, özel uçaklarınızdan, ejder meyvelerinizden yapın! Yeter!" şeklinde konuştu. Torun, bir an önce harekete geçmelerini ve daha fazla can kaybı yaşanmaması için gerekli adımları atmasını talep etti.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Seyit, Torundan, Acil, Yol, Çağrısı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler