HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Ekim 2024 Pazartesi Saat: 11:53

Çamaş'lılar Derneği'nde Eğlenceli Bir Hafta Sonu

Çamaş'lılar Derneğinin piknik festivali şölen havası gerçekleşti.
Çamaş'lılar Derneği'nde Eğlenceli Bir Hafta Sonu

Siyasi partilerin temsilcileri, Sivil toplum örgütlerin temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hemşehrilerimiz, İstanbul'da yaşayan gurbetçiler  Belediye Başkanı  Leyla Çıtır ile İstanbul'a giden Çamaş'lılar hep birlikte hasret giderdiler.

Festivale katılanlara hitap eden Belediye Başkanı Leyla Çıtır ;

" Sevgili Çamaş'lılar hepiniz çok şıksınız. Bizi burada en güzel şekilde temsil ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Gurbette yaşamak özlemi artırır. Gurbette yaşamak sılayı unutturmaz. Her ne kadar kariyer sahibi olsanız iş adamı vesaire olsanız sizin için en büyük zenginliğin fındık dalların yeşerdiği yaz aylarında doğup büyüdünüz Çamaş’ımıza sağ salim geldiğinizde ki zenginliktir.

Bizlerde gurbetçilerimizin geldiğinde, Çamaş’ımızdaki yoğunluğu gördüğümüzde herkesin yüzündeki anne bana hasretinin vermiş olduğu güler yüzünüzü gördüğümüzde inanın sizin kadar mutlu oluyoruz.

İçinizde ki Çamaş sevdası hiç sönmesin. Doğduğunuz yer Çamaş kadar doyduğunuz yer İstanbul da bir o kadar sizin için kıymetli olmak zorunda. Çamaş’ımızı Dünyanın metropol şehrinde en güzel şekilde temsil etmelisiniz. Hepiniz bir Çamaş’lı olarak İyi bir İstanbul hanımefendisi iyi bir İstanbul beyefendisi olmalısınız size de bize de yakışan budur.

Birliğimiz daim olsun. Şunu hiç biz zaman unutmayınız Çamaş’ta her zaman bir bacınız var. Yolda kalan darda kalan Anne babasını arar ulaşamazsa eğer mutlaka biz biliyoruz ki bacısını arar. Hepinize Güzel Çamaş’ımızdan selam getirdim. Giderken de selam götüreceğim. Tekrar hoş geldiniz diyor Saygılarımı sunuyorum." dedi.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Çamaş'lılar, Derneği'nde, Eğlenceli, Bir, Hafta, Sonu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler