HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Ekim 2024 Salı Saat: 15:19

Perşembe'ye hayırlı olsun!

Kozağzı Mahallesinde bulunan ve geçmişte Öğretmenevi olarak hizmet veren bina tadilata girerek, daha modern ve doğaya uygun bir şekilde yenilenecektir.
Perşembe'ye hayırlı olsun!

Üzerinde büyük bir titizlik ile çalışılan Öğretmenevi (Yıldız Park) Projesi 30 Ekim tarihinde ihaleye çıkacak ve gerekli çalışmalar hızlı bir şekilde başlayacaktır.
234 metrekarelik bir kullanım alanına sahip olan projede hem kapalı hemde açık alanda hizmet verecektir. Ek olarakta sahil kısmında vatandaşların ihtiyacını karşılayacak şekilde bay, bayan ve engelli WC’ler de inşa edilecektir. Yapılacak olan proje sadece estetik ve işlevselliği değil Perşembe’nin sosyal yaşamınada canlılık getirecektir.
Bu proje, Perşembe’nin çehresini değiştirecek ve halkın vakit geçirebileceği modern bir mekân haline gelecek. 30 Ekim’de ihalesini yapılacak olan projenin ardından hızlıca çalışmalara başlanacak. Bu projenin ilçenin sosyal yaşamına büyük bir canlılık katacaktır.
Öğretmenevi Projesi, Sakin Şehir Perşembe’nin tarihi ve kültürel dokusunu koruyarak, bölgenin doğal güzellikleriyle uyumlu bir şekilde yenilenecek ve sahil şeridimizin daha cazip hale gelmesini sağlayacak.
Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : Perşembe'ye, hayırlı, olsun!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler