HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Ekim 2024 Salı Saat: 17:11

Karaca'ya İlk Müdahale

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yassıbahçe Mahallesi’nde, sokak hayvanlarının kovaladığı karaca, araç çarpması sonucu dereye düştü.
Karaca'ya İlk Müdahale

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yassıbahçe Mahallesi’nde, sokak hayvanlarının kovaladığı karaca, araç çarpması sonucu dereye düştü. Derede, köpeklerin saldırısına uğrayan karacayı vatandaşlar kurtardı. Olay yerine Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ebru Biçim çağrıldı. Hayvan ambulansıyla gelen Veteriner Hekim Biçim, derin yaraları olan karacaya ağrısının ve kanamasının durması için ilk müdahaleyi yaptı. Üç yaşında olduğu tespit edilen karaca, ilk müdahalesinin ardından Doğa Koruma ekiplerine teslim edildi.

“SOKAK HAYVANLARI KOVALAMIŞ”

Yassıbahçe Mahallesi Muhtarı Yener Şirin, karacanın araç çarpması sonucu yaralandığını belirterek, "Sokak hayvanları karacayı kovaladı ve bu sırada aracın çarpmasına neden oldular. Karaca için Yılmaz arkadaşımızı aradım. Karacayı ellerinden kaçırmışlar. Karaca ırmağa inmiş, ırmakta köpeklerin elinden Yılmaz arkadaşımız kurtarmış. 5-6 sokak hayvanı karacayı kovalamış. Fatsa Belediyesi'nden Veteriner Hekim Ebru hanımı aradık, sağ olsun olay yerine gelerek ilk müdahaleyi yaptı. İnşallah karacamız kurtulur." dedi.

“KARACA’NIN DERİN YARALARI VARDI”

Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ebru Biçim, "Sabah 9.30'da ihbar hattımıza karacaya araç çarptığına dair bir telefon aldık. Daha sonra mahalle sakinleri bizi aradı. Olay yerine gittiğimizde, aracın çarptığı karacanın dereye düştüğünü ve köpeklerin saldırdığını öğrendik. Vatandaş, köpeklerin elinden karacayı kurtarmış. Karaca’nın derin yaraları mevcut ve sağ ön bacağında bir kırık var. İlk müdahaleyi yaptık ve ardından Doğa Koruma ekiplerine teslim ettik," şeklinde konuştu.

 HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Karaca'ya, İlk, Müdahale

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler