HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 08:52

GÜRGENTEPE BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA YENİ HİZMET

Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun belediye tarafından açılan Kadınlar Lokali’nde eğitim seminerleri başlatacaklarını söyledi.
GÜRGENTEPE BELEDİYESİ’NDEN KADINLARA YENİ HİZMET

Gürgentepe’de farkındalık yaratmak istediklerini vurgulayan Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, “Kadınlarımızla yaptığımız toplantılar sonucu her hafta değişik konularda Kadınlar Lokalinizde eğitim seminerleri düzenleme kararı aldık. İlk seminerimizi yarın yapacağız. Kadınlarımızın sosyal yaşamlarının zenginleştirilmesi konusunda bize de sorumluluk düşüyor. Bu nedenle perşembe günleri belirlenen konularda alanında uzmanların katılımıyla Kadın Lokali’nde seminerler yapacağız.” dedi.

İlk seminer yarın

İlk seminerlerinin 17 Ekim (yarın) saat 11.00-12.00 arasında Kadın Lokali’nde olacağını duyurduklarını ve seminerlerinin konusunun kadın sağlığı olduğunu vurgulayan Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, “Gülmek, Bir Halk Gülüyorsa Gülmektir.” anlayışıyla çalıştıklarını belirterek, “Havalarımızın soğuması ile birçok kadın kardeşimiz köydeki işlerine mola verip evlerinde vakit geçirmeye başladılar.  Hayatımızın her alanında en büyük desteği gördüğümüz kadınlarımızın daha bilinçli ve farkında olarak yaş almalarını diliyor ve bunun için üstümüze düşen görevleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. İlk seminerimiz Toplum Sağlığı Merkezi’nden görevli olarak gelecek doktorumuz ve ebelerimiz tarafından yapılacak olup, “Kadın Hastalıkları, Rahim Ağzı Kanseri ve Meme Kanseri” gibi konular anlatılacaktır. Merak edilen konuları sorup bilgi sahibi olabilecekler. Seminerimize bütün kadınlarımızı davet ediyorum. Bilgi güçtür ve kadınlarımızın bilgisi geleceğimizin aydınlanması için en temel ihtiyaçtır.” dedi.

Duygu Baş Kurucu





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler