HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 09:00

Eş Zamanlı Denetimler Sürüyor

Okul kantinlerinde sunulan gıdaların güvenli ve sağlıklı olması, ülkelerinin doğru tüketimlerinin artması açısından büyük önem taşıyor.
Eş Zamanlı Denetimler Sürüyor

Okul kantinlerinde sunulan gıdaların güvenli ve sağlıklı olması, ülkelerinin doğru tüketimlerinin artması açısından büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak aralıksız “Okul ve Yurtlarda Bulunan Kantin ve Yemekhanelere Yönelik Denetim Programı” kapsamında, il çapında resmi kontroller aralıksız devam ediyor.

Denetimler, okul ve yurtlarda yer alan kantin ve yemekhanelerde sunulan gıdaların güvenilir, sağlıklı ve işletilmesini sağlamak amacıyla sıkı bir şekilde yürütülmektedir. Ürünlerin tüketimine sunulan gıdalarla sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri hedefleniyor.

İl iletişimlerinin, güvenilirliğin güvenilir gıdaya kolay erişim için bu denetimlerin 7/24 sürdüğünü belirterek, gıda ekonomisiyle ilgili bildirim ve şikayetlerin “Alo 174 Gıda Hattı” veya “0501 174 0 174” telefonlardan iletilebileceğini hatırlattı.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : , Zamanlı, Denetimler, Sürüyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler