HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Ekim 2024 Cuma Saat: 10:51

ODÜ Rektör Yardımcılığına Atandı

Ordu Üniversitesi (ODÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Timur, Rektör Yardımcısı olarak atandı.
ODÜ Rektör Yardımcılığına Atandı

Yaklaşık 10 ay önce Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı olarak göreve başlayan Prof. Dr. Timur, bu görevinin yanı sıra yeni bir görev daha üstlenerek Ordu Üniversitesi Rektör yardımcısı olarak atandı.

Hakan Timur Kimdir?

1979 Erzurum doğumlu olan Prof. Dr. Hakan Timur, 1997-2003 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde temel tıp eğitimini tamamladı. 2009 yılında Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığını aldı. 2010 yılında Gelibolu Asker Hastanesi'nde vatani görev yaptı.

2011-2014 yılları arasında Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Üreme Endokrinolojisi ve Tüp Bebek (IVF) bölümü ile Yüksek Riskli Gebelik (Perinatoloji) bölümünde çalıştı. 2014 yılında Tıpta Yandal Uzmanlık sınavında Türkiye diploması alarak Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Perinatoloji Yandal Uzmanlığı'na başladı.

2017 yılında Perinatoloji Uzmanı ve Doçent unvanını alarak Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde göreve başlayan Prof. Dr. Timur, 2022 yılında Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne atandı. Ocak 2024'te ise ODÜ Tıp Fakültesi Dekanı olarak göreve başladık.

Başarılı akademisyen, evli ve 2 kız çocuk babasıdır.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : ODÜ, Rektör, Yardımcılığına, Atandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler