HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
18 Ekim 2024 Cuma Saat: 15:59

"HEPİNİZİ KAYIT EDİYORUZ"

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, son günlerde gündem olan çevre sorunlarına ilişkin sert eleştirilerde bulundu.
"HEPİNİZİ KAYIT EDİYORUZ"

Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı sonrasında bir firmanın yeni belgelerle yeniden devreye girdiğini dile getiren Adıgüzel, bakanlıkların ve yerel yönetimlerin tavırlarını eleştirerek, "Bakanlar, genel müdürler halka değil siyanürcü şirkete taraf oluyorlar. Biz bir Kurtuluş Savaşı veriyoruz, aynen 100 sene önce olduğu gibi. Bunlar da aynen 100 sene önceki gibi Ali Kemal olmaya karar vermişler." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, milletvekillerinin bakanlığa yönelttikleri soru önergelerine anayasa gereği 15 gün içinde yanıt vermeyen bakanlığın, şirkete bir gün içinde yanıt verdiğini belirterek, "Şirkete kılavuzluk ediyorlar, şirkete taşeronluk yapıyorlar. Ülkeye de ihanet ediyorlar." dedi.

Adıgüzel, yerel yetkililere de seslenerek, "Konuşacak sözü olan bugün konuşsun, duruşu olan bugün ortaya koysun, herkes tarafını açıkça koysun. Bu coğrafyanın çocuğu olup gövdesini ortaya koyanları da, ortalıkta olmayanları da tarih yazacaktır." şeklinde konuştu. Ayrıca, "Kapı arkasında alavere dalavere yapıp, Fatsa'daki gibi sonradan rol çalmayın, meydanlara gelin. Ak koyun kara koyun ortaya çıksın." diyerek, mücadeleye katılmaları çağrısında bulundu.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : "HEPİNİZİ, KAYIT, EDİYORUZ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler