HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 11:10

Artvin'de iki mevsim bir arada

Artvin'de hava sıcaklıklarının hissedilir ölçüde düşmesiyle yüksek rakımlı kesimlerde kar etkili oldu.
Artvin'de iki mevsim bir arada

Artvin’in Şavşat ilçesinde sonbaharın etkileyici renkleri ile yüksek kesimlerde etkili olan kar, adeta iki mevsimi bir araya getirdi. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte dağlık bölgelerde kar yağışı etkisini gösterirken, vadilerde sonbaharın tüm renk cümbüşü devam ediyor. Yeşil, sarı ve kırmızının çeşitli tonlarına bürünen ağaçlar, karla kaplanmış dağ manzaralarıyla birleşerek kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Özellikle yüksek rakımlı bölgelerde beyaz örtü, sonbaharın sıcak renkleriyle çarpıcı bir kontrast yaratırken, bu doğa harikası manzaralar fotoğrafçıların ve doğa tutkunlarının ilgisini çekiyor. Şavşat'ta sonbaharın son demlerini yaşayan ağaçlar, karla örtülmüş zirvelerin eteklerinde büyüleyici bir tablo sunuyor.

Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklıklarının ilerleyen günlerde daha da düşebileceğini belirtirken, bu görsel şöleni yakalamak isteyen doğaseverler için Şavşat ve çevresinin ziyaretçilerini beklediği ifade ediliyor.

Artvin’de iki mevsimin buluştuğu bu eşsiz manzara, doğanın ne denli büyüleyici olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.AA




Anahtar Kelimeler : Artvin'de, iki, mevsim, bir, arada

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler