HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 11:56

Olayı Paylaştı, Yardım İstedi

Ordu Üniversitesi İkizce Meslek Yüksekokulu öğrencisi F.A, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile cinsel istismara uğradığını ve çıplak fotoğraflarının çekildiğini açıkladı.
Olayı Paylaştı, Yardım İstedi

Genç kadın, tanıştığı kişiler aracılığıyla yaşadığı korkunç olayları anlattı.

F.A., videoda “İlker Sarı adında biriyle tanıştım. Onlar aracılığıyla Mehmet adında biriyle samimiyet kurdum. Birlikte İstanbul’a gittik, iki kız ve iki erkek olarak. Ancak İstanbul’da yaşadıklarım beni derinden sarstı. İçtim. Sızınca otel odasına götürüldüm. Cinsel istismara uğradım. Tecavüze uğradım. Bilgim olmadan telefonum alındı, videolarım çekildi. Kimliğim, cüzdanım her şeyim alındı. Bir gün boyunca otel odasında kilitli kaldım. Her şeyden habersiz bir şekilde yardım isteyemedim” dedi.

Gece boyunca yaşadığı tehditleri de paylaşan F.A, “Akşama, videolarım aileme atılmasıyla tehdit edildim. Otoparkta silahla tehdit edildim. Ölümüne tehdit edildim. ‘Susmazsan seni öldürürüm, aileni yakarım’ diyerek korkutuldum” ifadelerini kullandı.

Bir yıl boyunca yaşadığı korkunç süreci gizli tutmak zorunda kaldığını belirten F.A, “Cinsel içerikli videolarım var. Çıplak fotoğraflarım var. Ailemin numarası var. Galerim her şeyim kopyalanmış durumda” diye ekledi.

Yaşadığı olaydan dolayı “8 yıllık bir ceza ile karşı karşıyayım. Bir senedir sustum, susturuluyorum, tehdit ediliyorum. Artık susmak istemiyorum. Dayanamıyorum. Suçsuz yere yatmak istemiyorum. Kimse gibi olmak istemiyorum,” diyerek yetkililere çağrıda bulundu. F.A, bu olayın herkesin haberdar olmasını istiyor ve “Lütfen yardım edin. Dayanamıyorum,” diyerek yardım talep etti.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler