HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 13:59

Aday Din Görevlilerine Dijital Eğitim

Ordu Dini İhtisas Merkezi’nde, aday din görevlilerine yönelik "Dijital Medya Okuryazarlığı" konulu bir konferans gerçekleştirildi.
Aday Din Görevlilerine Dijital Eğitim

Ordu Dini İhtisas Merkezi’nde, aday din görevlilerine yönelik "Dijital Medya Okuryazarlığı" konulu bir konferans gerçekleştirildi. 

Gençlere Dijital Dünya İle Ulaşma İmkanı

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Dijital Yayınlar Daire Başkanı Adil Elzerey’in konuşmacı olarak katıldığı etkinlik, dijital dünyanın doğru ve bilinçli kullanımının önemi üzerinde durdu. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan konferansta, Dini İhtisas Merkezi Müdürü Şükrü Dinlek, dijital dünyanın gençlere ulaşmada önemli fırsatlar sunduğunu belirterek, bu alanda bilinçlenmenin önemine dikkat çekti.

Dijital Medya Kullanımında Farkındalık

Sunumunda dijital dünyada doğru bilgiye ulaşmanın önemine vurgu yapan Adil Elzerey, din görevlilerinin dijital platformlarda İslam’ın hakikatlerini temsil etme sorumluluğunu taşıdıklarını ifade etti. Elzerey, din görevlilerinin toplumsal irşat görevinde, mahremiyetin korunması ve dijital medya okuryazarlığının bilinçli bir şekilde kullanılmasının hayati olduğunu belirtti.

Geniş Katılım Sağlandı

Etkinliğe, Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, il müftü yardımcıları, eğitim görevlileri ve aday din görevlileri katıldı. Program, din görevlilerinin dijital medya konusunda bilinçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Aday, Din, Görevlilerine, Dijital, Eğitim

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler