HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
19 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 16:56

Başkan Tepe Muhtarlarla Buluştu

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle muhtarlarıyla yemek programında bir araya geldi.
Başkan Tepe Muhtarlarla Buluştu

19 Ekim Muhtarlar Günü, Altınordu’da düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan kutlamalar, Altınordu Belediyesi tarafından düzenlenen yemek programıyla devam etti. TESK Otel’de düzenlenen yemeğe Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Akdeniz ve Hamdi Salih Kalyoncu ile mahalle muhtarları katıldı. Programda konuşan Başkan Ulaş Tepe, muhtarların en yakın çalışma arkadaşları olarak gördüklerini söyleyerek büyük bir aile olduklarını vurguladı.

Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Tepe, temel dertlerinin kötüyü iyiye, iyiyi güzele, güzeli de mükemmele dönüştürmek olduğunu belirterek, “Daha yolun başındayız. Göreve geldiğimizden itibaren 6 aylık bir süreyi geride bıraktık. Daha önümüzde 4,5 yıl gibi bir süre var. Bundan sonraki bütün işlerimizde daha planlı, daha programı bir şekilde devam edeceğiz. Yerel seçimlerden önce de muhtarlarımızla bir araya gelmiştik. Bizden Fen İşleri ile Kırsal Hizmetlerin birbirinden ayrılmasını talep etmişlerdi. Bu konuda verdiğimiz sözlerin hepsini adım adım yerine getirmeye devam ediyoruz. Şehirde belirli sorunlarımız var. Bu sorunları da hep beraber görüyoruz ve yaşıyoruz. Bunun için sahada gezdiğimizde hangi işin hangi yıl yapılacağına muhtarlarımızla birlikte karar verip, programa alıyoruz” diye konuştu.

“PLANLI VE PROGRAMLI ÇALIŞACAĞIZ”

Başkan Tepe, “Hiç şüphesiz; sizler de mahallenize çok güzel hizmetler yapmak istiyorsunuz. 92 muhtarımız var ama en az 200 yerleşim alanımız var. Bazı muhtarlıklarımız yerleşim yeri alanı olarak çok büyük. 2-3 tane merkezi olan mahallelerimiz var. Nüfusu 200-250 olan mahallemiz de var, 35-40 bin civarında olan mahalle muhtarlıklarımız da var. Bütün bu planlamalarımızı hem Büyükşehir Belediyemizle hem kamudaki ilgili diğer kurumlarımızla beraber planlı ve programlı yapalım. Hiçbirimizin elinde sihirli bir değnek yok. Ama bu çalışmaları yapabilecek olan iyi bir ekibimiz var. Gayretle çalışan arkadaşlarımız var. Enerjimiz var. Kamu kaynaklarımızı en iyi şekilde ve en verimli şekilde kullanmamız gerekiyor. Bazen bizim göremediğimiz çok ufak dokunuşlar gerekiyor. Bu ufak dokunuşları hep beraber yapmamız gerekiyor” ifadelerinde bulundu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Başkan, Tepe, Muhtarlarla, Buluştu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler