HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Ekim 2024 Pazartesi Saat: 14:01

Yeni İmar Yolları Trafik Ağına Katkı Sağlıyor

Altınordu Belediyesi, açtığı yeni yollarla yeni yerleşim alanlarına ulaşımı kolaylaştırırken yatırımın yoğunlaştığı alanlarda da kentin gelişimine katkı sunuyor.
Yeni İmar Yolları Trafik Ağına Katkı Sağlıyor

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin göreve geldiği günden bu yana Kırsal Hizmetler Müdürlüğü sorumluğundaki kırsal mahallelerin yanı sıra kent merkezinde de Fen İşleri Müdürlüğü koordinasyonuyla yeni imar yolları vatandaşların hizmetine sunuluyor.

Yeni açılan imar yolları, ilgili bölgelerdeki yapılaşmalar için önemli olduğu kadar trafik ağının da gelişmesine önemli katkı sağlıyor. Altınordu’yu daha yaşanabilir kılmak adına çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların hayatını kolaylaştıran uygulamaları birer birer hayata geçiriyor. 

“BÖLGEDE YATIRIMLAR HIZLANDIRILMIŞ DURUMDA”

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürü Tuncay Hüsem, “Açılan yolların tamamı imar planında var olan güzergâhlar. Yetki ve sorumluluk alanımızdaki bu güzergâhlardaki bütün işlemlerimizi plan doğrultusunda nizami bir biçimde gerçekleştiriyoruz. Gerek kamu yatırımları gerekse de özel yatırımlarla birlikte kentimizin gelişmekte olan bölgelerinde imar planında var olan yolları programlı bir şekilde ulaşım ağımıza kazandırıyoruz. Özellikle Cumhuriyet Mahallemizde Ordu Şehir Hastanesi’nin inşasıyla birlikte bölgede yatırımlar hızlanmış durumda. Buna istinaden gelecekte oluşabilecek trafik yükünü de göz önüne alarak alternatif yolları açıyoruz. Yine Şahincili, Karşıyaka ve Terzili mahallelerimizde de kentimizin gelişimine bağlı olarak imar yolları açıyoruz. Öngörülü hareket ederek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. 

YOĞUNLUK GELİŞMEKTE OLAN BÖLGELERDE

Geride kalan 6 aylık süreçte açılan yolların mahallelere göre dağılımı ise şu şekilde: 

Şahincili Mahallesi’nde 1.900 m, Cumhuriyet Mahallesi’nde 1.805 m, Karşıyaka Mahallesi’nde 1.180 m, Terzili Mahallesi’nde 885 m, Kumbaşı Mahallesi’nde 285 m olmak üzere toplamda 6 kilometre yeni imar yolu açılarak hizmete sunuldu.

CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : Yeni, İmar, Yolları, Trafik, Ağına, Katkı, Sağlıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler