HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 12:33

Ordu’yu Pırıl Pırıl Yapmak İçin Temizlik Seferberliği

ORDU’YU 3 BÖLGEYE AYIRARAK YERLEŞKELER KURAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLÇELERDE HIZLI VE ETKİN BİR TEMİZLİK ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRİYOR
Ordu’yu Pırıl Pırıl Yapmak İçin Temizlik Seferberliği

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerine konuşlanan temizlik ekipleri, hızlı ve etkin çalışma ile Ordu’yu pırıl pırıl yapıyor. 87 personel ve 37 araç ile 3 bölgeye konuşlanan ekipler, uzun yol ağı ve geniş coğrafyaya rağmen yerinde uygulamalarla başarılı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in özel önem verdiği çevre temizliği konusunda ekipler yoğun mesai harcıyor. Büyükşehir Belediyesi etkin ve verimli çalışmayı arttırmak için uzun yol ağı ve geniş coğrafyası sebebiyle çalışmalarını bölge bölge yürütüyor.

Tek bir noktadan hizmet götürmek yerine Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerine şantiye kuran Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü bu sayede ekonomik ve zaman tasarruf sağlarken daha da kapsamlı çalışmalar yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi bu doğrultuda Altınordu’da 56 personel 19 araç, Fatsa’da 14 personel 10 araç ve Ünye’de 17 personel 8 araç olmak üzere toplamda 87 personel ve 37 araç ile temizlik hizmetlerini aralıksız yürütüyor. Gece gündüz demeden mesai harcayan Büyükşehir Belediyesinin bu çalışmaları da vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılanıyor.

CANAN ÖZDEMİR





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler