HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 13:46

Hayırseverlerden Ünye'ye İkinci Okul Desteği

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, şehrin eğitim altyapısına önemli katkılar sağlayan hayırsever Zekai ve Ertuğrul Görgülü kardeşlere teşekkür etti.
Hayırseverlerden Ünye'ye İkinci Okul Desteği

Tavlı, daha önce 24 derslikli bir ortaokul kazandıran Görgülü kardeşlerin, yeni bir 24 derslikli okul projesine de imza atacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Tavlı, Görgülü kardeşlerle birlikte, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ile İstanbul’da bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade etti. Eğitim alanındaki bu desteklerin, geleceğin teminatı olan gençlere daha iyi bir öğrenim imkanı sunma açısından büyük önem taşıdığını belirten Tavlı, hayırseverlik çalışmalarının devam etmesinin önemine vurgu yaptı.

Tavlı, "Eğitim, bir toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biridir. Görgülü kardeşlerimizin destekleriyle Ünye’nin eğitim kalitesini artırmayı hedefliyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz," diyerek sözlerini tamamladı.

Bu yeni okul projesi, Ünye'nin eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayarak, öğrencilere daha iyi bir eğitim ortamı sunmayı amaçlıyor.

DUYGU BAŞ KURUCU




Anahtar Kelimeler : Hayırseverlerden, Ünyeye, İkinci, Okul, Desteği

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler