HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 14:00

Karla Mücadeleye Hız Kesmeden Devam Ediyor

Mesudiye’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışlarıyla birlikte, Mesudiye Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarına hız kazandırdı.
Karla Mücadeleye Hız Kesmeden Devam Ediyor

"Ulaşımda Aksama Yaşanmaması Önceliğimiz"

İlçede ulaşımın aksamaması için başlatılan yoğun kar temizleme ve tuzlama çalışmaları, vatandaşların günlük yaşamına devam edebilmesi adına aralıksız sürdürülüyor. Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit, belediye ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığını vurguladı. Başkan Koçyiğit yaptığı açıklamada, "Karla mücadele ekibimiz her an hazır durumda. Kış koşullarının ulaşımı ve vatandaşların günlük yaşamını aksatmaması için gerekli önlemleri almaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Güvenlik İçin Tuzlama ve Temizlik Çalışmaları

Belediye ekipleri, yolların trafiğe açık kalması amacıyla ilçenin farklı noktalarında kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Koçyiğit, kış boyunca aynı hassasiyetle çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, vatandaşların güvenliği için tüm önlemlerin alınacağını dile getirdi. 

Mesudiye Belediyesi, olası olumsuz hava koşullarına karşı sürekli tetikte olduklarını ve halkın kış mevsimini güvenle geçirebilmesi için çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini ifade etti.

Bahar Balcı




Anahtar Kelimeler : Karla, Mücadeleye, Hız, Kesmeden, Devam, Ediyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler