HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 16:50

1 Milyon Süt Miniklerle Buluşuyor !

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, söz verdiği projeleri teker teker yerine getirmeye devam ediyor.
1 Milyon Süt Miniklerle Buluşuyor !

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, söz verdiği projeleri teker teker yerine getirmeye devam ediyor. Sağlıklı nesillerin yetişmesi amacıyla miniklerin gelişimlerine katkı sunacak ‘Altınordu Halk Süt’ projesi hayata geçiriliyor. Sütlerin dağıtımı pilot uygulamayla yarın başlıyor. 

Sosyal belediyecilik anlayışının eksiksiz olarak yerine getirildiği Altınordu Belediyesi, yaşama dokunan çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Belediye, daha sağlıklı bir neslin yetiştirilmesi amacıyla kentteki ana sınıfı ve ilkokul öğrencilerine süt dağıtımı gerçekleştirecek. Kooperatif üzerinden temin edilen ve ‘Altınordu Halk Süt’ olarak paketlenen sütler, yarın itibariyle miniklerin sıralarında yer alacak. Sütler ilk olarak pilot seçilen okullarda dağıtılacak. Bu kapsamda proje Şahincili İlkokulu’ndan start alacak. Ana sınıfı, 1, 2, 3 ve 4’üncü sınıfta eğitim alan 318 öğrenci sütle buluşturulacak. 

FİZİKSEL VE ZİHİNSEL GELİŞİMLERİNE DESTEK OLACAĞIZ

Pilot uygulamanın tamamlanmasının ardından kentteki ana sınıfı ve ilkokul düzeyindeki 5 bin çocuğa süt dağıtımı yapılacak. 2024-2025 eğitim ve öğretim dönemi boyunca 1 milyon paketli süt, öğrencilere dağıtılarak fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunulacak. 

BAŞKAN TEPE: 5 BİN ÇOCUĞUMUZA  SÜTLERİMİZİ İKRAM EDECEĞİZ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, uygulamayla ilgili yaptığı değerlendirmede, ilk etapta dağıtılacak 225 bin sütün kente geldiğini belirterek, “İşimiz gücümüz Altınordu diyerek çıktığımız bu yolda hemşehrilerimize ve özellikle çocuklarımıza vermiş olduğumuz bir sözümüzü daha yerine getirmenin haklı gururunu hep beraber yaşıyoruz. Ana sınıfı ve ilkokul düzeyinde ilk etapta dağıtacağımız 225 bin adet sütümüz elimize ulaştı. Uygulamamıza bugün pilot olarak Şahincili İlkokulu’ndan başlayacağız. Pilot olarak seçtiğimiz okullardaki süt dağıtımlarımızın tamamlanmasının ardından bu yılın sonunda da 5 bin çocuğumuza sütlerimizi ikram etmiş olacağız. İstiyoruz ki Altınordu’nun çocuklarını güzel güzel sütlerini içsin, sağlıkla büyüsün.  Altınordu Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve çocukların yanında olacağız. Altınordu’nun çocuklarına şimdiden afiyet olsun” dedi.

CANAN ÖZDEMİR




Anahtar Kelimeler : 1, Milyon, Süt, Miniklerle, Buluşuyor, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler