HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Ekim 2024 Perşembe Saat: 14:24

Adil Karlibel Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan Anlamlı Kermes

Altınordu’da Adil Karlibel Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından Cumhuriyet'in kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kermes, bugün büyük bir coşkuyla açıldı.
Adil Karlibel Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan Anlamlı Kermes

El emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği kermese, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Karlıbel, Ordu Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonu Başkanı Aşkın Baş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreni, okul müdürü Mustafa Akkoz’un konuşmasıyla başladı. Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek kısa bir konuşma yaparak özel eğitim öğrencilerinin el becerilerini geliştirme yönündeki çalışmaların önemine vurgu yaptı. Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle kermesin açılışı resmen yapıldı.

Davetliler, öğrenciler tarafından hazırlanan el sanatları ve mobilya atölyesi ürünlerinin sergilendiği stantları gezdiler. Sepet örücülüğü, mısır koçanlarından yapılan çiçekler, boncuk ve rölyef işleri büyük beğeni topladı. Ayrıca velilerin katkılarıyla hazırlanan yemek ve içecekler de kermeste yer aldı.

Kermeste satışa sunulan tüm ürünlerden elde edilen gelir, Adil Karlibel Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin ihtiyaçları için kullanılacak. Hem öğrencilere destek olmak hem de Cumhuriyet'in 101. yılına anlam katmak amacıyla düzenlenen bu etkinlik, büyük bir ilgi gördü.

Duygu Baş Kurucu





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler