HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ekim 2024 Cuma Saat: 13:11

Giresun'da Kent Lokantası Açılıyor!

Sosyal belediyecilik alanında hizmetlerini sürdüren Giresun Belediyesi, uygun fiyatlı yemek hizmetine ulaşmasını sağlamak amacıyla planladığı Kent Lokantası'nı hizmete açıyor.
Giresun'da Kent Lokantası Açılıyor!

Giresun’un Şeyhkeramettin Mahallesi’nde bulunan belediye ek hizmet binası altında hizmet verecek olan Kent Lokantası, açılış için hazırlıklarını tamamladı. Lokantanın açılışı 27 Ekim Pazar günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Kent Lokantası, 70 metrekarelik bir alana sahip olup, aynı anda 40 kişiye yemek hizmeti sunabilecek. Gün boyunca ise toplamda 500 kişiye yemek verilebilecek. Lokantanın menüsünde her gün tabldot sistemiyle 3 çeşit yemek ve su yer alacak. Hizmet saatleri ise haftanın 5 günü, saat 12.00-16.00 arasında olacak.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, yeni hizmetle birlikte sosyal belediyecilik anlayışını güçlendirmeyi amaçladıklarını belirterek, Giresun halkını lokantanın açılışına davet etti. Başkan Köse, “Amacımız, halkımıza uygun fiyatlarla sağlıklı ve lezzetli yemekler sunmak. Kent Lokantası, herkesin rahatlıkla yararlanabileceği bir mekan olacak” dedi.

Açılış etkinliğine, Karadeniz Bölgesi'ndeki birçok belediyeden 26 CHP'li Belediye Başkanı davet edildi. Davet edilen belediyeler arasında Artvin, Hopa, Kemalpaşa, Murgul, Yusufeli, Borçka, Görele, Espiye, Bulancak, Soğukpınar, Ortahisar, Beşikdüzü, Altınordu, Gürgentepe, Çamaş, Kabataş, Ardeşen, Fındıklı, Pazar, Atakum, Turhal, Zile, Amasya, Taşova, Merzifon ve Gümüşhacıköy belediyeleri yer alıyor.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : Giresun'da, Kent, Lokantası, Açılıyor!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler