HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ekim 2024 Cuma Saat: 16:05

İlk Kaymakamlık Görevine Başladı

Son kaymakam atamalarının ardından yeni kaymakam atanan ilçelerden biri de Ulubey oldu. Ulubey’in yeni kaymakamı Esra Demirtaş oldu.
İlk Kaymakamlık Görevine Başladı

1994 Rize doğumlu olan ve meslek hayatına Ordu Valiliği’nde staj yaparak adım atan Kaymakam Esra Demirtaş, İçişleri Bakanlığı’nın 18 Ekim 2024 tarihli kararıyla Ordu’nun Ulubey ilçesine Kaymakam olarak atandı. Demirtaş, ilk kaymakamlık görevine 24 Ekim 2024 Perşembe günü itibarıyla resmen başlamış bulunuyor.

Kaymakam Esra Demirtaş Kimdir?

Kaymakam Esra Demirtaş, ilk, orta ve lise eğitimini Rize’nin Ardeşen ilçesinde tamamladı. 2017 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 2020 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amirliği mesleğine adım attı.

Ordu Valiliği İl Merkez Stajı ile meslek hayatına başlayan Demirtaş, Mersin’in Anamur, Bozyazı, Gülnar ve Düzce’nin Yığılca, Akçakoca, Gümüşova, Çilimli, Cumayeri ilçelerinde mülkiye teftiş stajlarını tamamladı. Ardından Adıyaman ili Besni ve Kocaeli ili Derince ilçelerinde kaymakam refikliği stajını bitirdikten sonra Balıkesir/Marmara ve Nevşehir/Derinkuyu ilçelerinde toplamda 17 ay süreyle Kaymakam Vekilliği yaptı. İçişleri Bakanlığı’nın düzenlediği yabancı dil kursunu başarıyla tamamlayan Demirtaş, 8 ay boyunca Londra’daki Brunel University’de İngilizce eğitimi aldı.

Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : İlk, Kaymakamlık, Görevine, Başladı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler