HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
25 Ekim 2024 Cuma Saat: 16:24

"Sessiz Kalmayalım"

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, “Milletimizin Varlığını Hedef Alan Derin ve Sistemli Bir Saldırının İçindeyiz” dedi
"Sessiz Kalmayalım"

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, ülke gündemine dair yaptığı basın açıklamasında, Türkiye’nin Cumhuriyetin 101. yılına sayılı günler kala büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğunu belirtti. Titiz, “Milletimizin hürriyeti, birliği ve bağımsızlığı, tarihin en büyük tehditlerinden biriyle yüz yüzedir. Ülkemizin manevi değerlerine ve geleceğine yönelik tehlikeler büyümektedir.” diyerek mevcut durumu sert bir dille eleştirdi.

Titiz açıklamasında, İmralı'daki terör elebaşının meclis kürsüsünde konuşma teklifinin kabul edilemez olduğunu ifade ederek açıklamasını sürdürdü:

"Milletimizin hürriyeti, birliği ve bağımsızlığı, tarihin en büyük tehditlerinden biriyle karşı karşıyadır. İhanet çemberi her geçen gün genişlemekte ve ülkemizin manevi değerlerine, geleceğine yönelik tehlikeler büyümektedir. Milletimizin varlığını hedef alan derin ve sistemli bir saldırının içindeyiz. Bu düzen, meşruiyetini tamamen kaybetmiştir! Özellikle, İmralı'daki bebek katilinin meclis kürsüsünde konuşmasının teklif edilmesi, kabul edilemez bir durumdur. Bebek katillerine itibar kazandıran, masumların gözyaşlarını görmezden gelen ve halkın acılarına kayıtsız kalan bu düzen, artık meşruiyetini tamamen kaybetmiştir. Bizler, Türk milletinin hürriyetine ve milli değerlerine aşık bireyler olarak, inandığımız prensiplerden asla ödün vermeyeceğiz. Hiçbir makam, koltuk veya oy kaygısı, bizleri inançlarımızdan vazgeçiremez. Ülkemizin geleceğini, milletimizin onurunu ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını koruma sorumluluğu, hepimizin omuzlarındadır.

Herkesi bu kutlu mücadeleye davet ediyoruz. Bu aşamada, bizlere düşen en önemli görev, Türk milletinin onurunu, bağımsızlığını ve Cumhuriyetimizin temel değerlerini korumaktır. Türk milletini, vatanseverleri ve devletine bağlı herkesi bu kutlu mücadeleye davet ediyoruz. Bu mücadele, milletimizin geleceği, çocuklarımızın hürriyeti ve Cumhuriyetimizin bekası için hayati bir öneme sahiptir. PKK elebaşının konuşmasıyla, iç birlikteliği sağlayacağını söyleyenler Suriyeli mültecileri bütün şehirlere doldurduklarını nasıl unuttular? Hala sığınmacılara kapılarımız açık deniliyor. Yarın ülkemizin aynı sorunlarla karşılaşmayacağına kim garanti verebilir? Yüce Türk milletine sesleniyoruz… O yüzden sesimizi yükseltiyor ve yüce Türk milletine sesleniyoruz; bugün sessiz kalırsak, yarın çok daha büyük felaketlerle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Bugün, şahsi menfaatlerini dış güçlerin siyasi emelleriyle birleştirenlere karşı, Türk İstiklal ve Cumhuriyetini el ele savunma günüdür. Türk milletinin iradesiyle…

TÜRK MİLLETİ diyeceğiz, BÖLDÜRTMEYECEĞİZ! TÜRK BAYRAĞI diyeceğiz, İNDİRTMEYECEĞİZ! TÜRK VATANI diyeceğiz, EKSİLTMEYECEĞİZ! Cumhuriyeti kaim, devleti daim eyleyeceğiz! Üstte gök çökmeyince, altta yer delinmeyince, ilelebet var olacağız. NE MUTLU TÜRK’üm DİYENE !” dedi.

DUYGU BAŞ KURUCU




Anahtar Kelimeler : Sessiz, Kalmayalım

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler