HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 13:45

Gürsoy'dan Teröre Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Ankara'da meydana gelen terör saldırısını kınayarak duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi.
Gürsoy'dan Teröre Tepki

Gürsoy, saldırıyla Türkiye'nin huzurunun hedef aldığını belirterek, bu tür eylemlerin asla amacına ulaşamayacağını vurguladı.

Gürsoy, toplumsal dayanışmanın önemine dikkat çekerek, "Bu karanlık günlerde birlik içinde olmamız, farklılıklarımızı bir kenara bırakmamız gerekir. Terörizme karşı ortak bir duruş sergilemek, ülkemizin geleceği için son derece kritik bir öneme sahiptir" dedi.

"ACIYI PAYLAŞIYORUZ"

Başkan Gürsoy, terör olaylarının toplumda derin yaralar açtığını belirterek, yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diledi. Toplum olarak acılarımızı paylaşarak daha güçlü hale gelebileceğimizi ifade etti.

"UMUT VE DAYANIŞMA İLE GELECEĞE İLERLEYECEĞİZ"

Gürsoy, umudu kaybetmeden, dayanışma içerisinde daha güçlü bir toplum inşa etme kararlılığını vurguladı. CHP Altınordu İlçe Teşkilatı olarak barış, huzur ve kardeşlik için çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Gürsoy, tüm vatandaşları ortak bir dayanışma içerisinde olmaya çağırdı.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Gürsoydan, Teröre, Tepki

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler