HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 14:08

Cumhuriyet'in 101. Yılı Makarna Kesilerek Kutlandı

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasında (OTSO) Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü Yönetim Kurulu, Meclis ve Komite Üyelerinin katılımları ile makarnalar kesilerek kutlandı.
Cumhuriyet'in 101. Yılı Makarna Kesilerek Kutlandı

Cumhuriyet'in 101. yıl dönümü coşkuyla kutlanırken Cumhuriyet makarnasını OTSO Meclisinin en yaşlı üyesi Sait Türkeli ve en genç üyesi Atalay Baş kesti.

Kutlamada konuşan Başkan Karlıbel;"Bugün 29 Ekim Cumhuriyet bayramını coşkuyla kutluyoruz. ilelebet Cumhuriyet çağrısı. Türkiye'nin Anayasasındaki ilk 4 madde hem değiştirilemez, değiştirme teklifleri dahi istemiyor. Tüm dış güçlerin baskılarına, içerideki hainlerin oyunlarına rağmen bu Cumhuriyet ilelebet payidar. Çünkü Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği söz onun en önemli sözünden bir tanesi de "Türkiye Cumhuriyeti ilelebet Payidar Kalacaktır" cümlesidir. bir kez daha Cumhuriyetimizin 101. yıl dönümünü kutluyoruz, bugün bu Cumhuriyeti bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum." tasarruf kullanıldı.

ZÜLAL AKYÜZ




Anahtar Kelimeler : Cumhuriyetin, 101., Yılı, Makarna, Kesilerek, Kutlandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler