HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 14:46

Başkan Güler: "AK Parti Belediyeciliği Öncü"

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Türkiye'de yerel yönetim denilince akla ilk gelen isimlerin AK Parti belediyeleri olduğunu belirtti.
Başkan Güler: "AK Parti Belediyeciliği Öncü"

 Başkan Güler, bu belediyelerin genel altyapı programları, yol projeleri, yardım sosyalleri ve çevre düzenlemesi gibi birçok çalışmayla ön plana çıktıklarını vurguladı.

Güler, “AK Parti belediyeciliği, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanlığı dönemleri tecrübe paylaşımı ve istişare kültürü üzerine inşa edilmiştir” dedi. Bu anlayışın esasının “Halka hizmet, Hakk'a hizmettir” ilkesi olduğunu ifade eden Güler, AK Parti belediyelerinin başarılı projeleri ve yönetim süreçlerinden elde edilen bilgilerin kullanıldığını diğer belediyelere aktardığını belirtti.

Bugün Samsun'da gerçekleşen 'Deneyim Paylaşımı' toplantısına katıldıklarını ifade eden Güler, toplantıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç gibi önemli isimlerin katıldığı aktarıldı. Toplantının düzenlendiği, Türkiye'nin savunma sanayiine yönelik yapılan hain saldırıların lanetlendiği ve şehitlere rahmetten dilendiği belirtildi.

Başkan Güler, “Göreve geldiğim ilk günden bu yana disiplini, azmi ve almayı hiç bırakmadık. 'Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu' için yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu. Ordu'ya kazandırılan hizmetlerin diğer belediyelere örnek olarak sunulması sevindirici olduğunu söyleyen Güler, Karadeniz'in inciri Ordu'nun bölgesinde büyüyen yıldızlaşmaya devam ettiğini belirtti.

Güler, son olarak, "Vatandaşlarımızın mutluluğu için daha güçlülere hep birlikte yürüyeceğiz" diyerek geleceğe yönelik umut dolu mesajlar verdi.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Başkan, Güler:, AK, Parti, Belediyeciliği, Öncü

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler