HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
26 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 16:13

BOZTEPE’DE KAZA ‘GELİYORUM’ DİYOR

Ordu’nun seyir terası olan Boztepe’de bulunan çamlıkta yağışlarla birlikte toprak kayması başladı.
BOZTEPE’DE KAZA ‘GELİYORUM’ DİYOR

Yaşanan kaymalarla birlikte hediyelik ürün satışı yapılan büfelerin ve yolun hemen arkasında bulunan çoğu hastalıklı çam ağaçları tehlike oluşturmaya başladı. 

 Ordu’nun Altınordu ilçesi Nizamettin Mahallesi Boztepe Küme Evleri’nde bulunan çamlıkta yağışlarla birlikte toprak kayması başladı. Perde duvarın da olmaması nedeniyle başlayan toprak kaymaları ile birlikte kaza adeta geliyorum diyor. 

HEDİYELİK SATIŞI YAPAN ESNAFLAR TEDİRGİN 

Çamlıkta perde duvar olmadığı için kayan toprakların işyerlerinin arkasına yığılma yaptığını belirten Boztepe’de hediyelik satışı yapan esnaflar tedirgin. Asıl tehlikenin toprak kayması ile kökleri dışarıda kalan çam ağaçları ile oluştuğunu belirten esnaflar, olası bir ağaç devrilmesi ile işyerlerinin zarar göreceğini hatta can kayıplarına varan sonuçlar doğurabileceğini söyledi. Bu yüzden Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin burada bir çalışma yaparak olası bir kazanın önüne geçmesini isteyen esnaflar, “aksi takdirde kış ayına girdiğimiz şu günlerde yağmur ve kar yağışı ile birlikte can ve mal kayıplarına neden olabilecek toprak kayması ve ağaç devrilmesi yaşanabilir” diyerek uyarılarda bulundular. 

Haber: Muzaffer ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : BOZTEPE’DE, KAZA, ‘GELİYORUM’, DİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler