- 15:27 Orduspor-Bursa Nilüfer Maçı Bilet Fiyatları Açıklandı
- 14:57 AFAD Ordu’dan Anaokuluna Afet Farkındalık Eğitimi
- 14:53 Kabataş’ta Karla Mücadele Sürüyor
- 14:24 Çocuklarda Gizli Tehdit: Üveit!
- 14:12 Giresun’da Kar Yağışı, Fındık Üreticilerine Umut Verdi
- 14:02 Kadir İnanır’ın Sağlık Durumu İyiye Gidiyor
- 13:42 Adaylar 3 Mart'a Kadar Başvurmalı
- 13:45 Korgan Kaymakamlığı'ndan "Kapınızdayız" Projesi
- 13:29 Kavuncu: "6 Şubat Depremleri, Asrın İhmalidir"
- 13:31 Ordu’da Doğalgaz Tırı Kar Yağışında Yoldan Çıktı
- 13:18 Fatsa'dan Depremzedelere Destek
- 12:31 "Ordu’da Eğitimde Güvenlik ve Alınacak Tedbirler Konuşuldu"
- 12:51 Ünye’de Çocuk Psikiyatristi Dönemi Başladı
- 12:15 Kanserle Mücadele Söyleşisi
- 11:52 Ordu’da Karla Mücadelede Rekor Kırıldı
Fındık Fiyatı
Ünye’de Çocuk Psikiyatristi Dönemi Başladı
![Ünye’de Çocuk Psikiyatristi Dönemi Başladı](https://www.ordutribungazetesi.com/img/haber/unye-de-cocuk-psikiyatristi-donemi-basladi_901.jpg)
Bu gelişme, bölgedeki aileler ve çocuklar için büyük bir rahatlama sağladı. Çocukların ruh sağlığı, öğrenme güçlükleri, davranışsal sorunlar ve gelişimsel bozukluklar gibi çeşitli psikolojik ihtiyaçlar için artık yerel bir uzman desteği sunulacak.
Hastane Başhekimi Dr. Yılmaz Dündar, bu atamayla birlikte bölgedeki sağlık hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulacağına vurgu yaparak, “Çocuklarımıza ve gençlerimize sağlıklı bir gelecek sunmak, ailelerimize kolaylık sağlamak bizim için çok önemli. Artık büyükşehirlere gitmeye gerek kalmadan, Ünye ve çevresindeki vatandaşlarımıza bu hizmeti sunabiliyoruz” dedi.
Dr. Fatma Demir Görevde
Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak atanan Dr. Fatma Demir, 1994 doğumlu olup, 2019 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. 2025 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları bölümünden ihtisasını tamamlayan Dr. Demir, göreve başladı.
Bu yeni atama, Ünye ve çevresindeki çocuk ve ergenlerin psikolojik destek almasını daha hızlı ve etkili hale getirecek.
Şeyma YILMAZ