- 22:12 KAYMAKAM PAZARA İNDI
- 22:03 LİDER, RÖVANŞI ALMAK İSTİYOR !
- 21:58 KANOCULARIMIZ TÜRKİYE FİNALLERİNDE
- 21:42 Başkan elleriyle besledi
- 20:00 7/24 Karla Mücadele
- 19:53 Akkuş Belediye Başkanı: “Dostlarımızın Daima Yanındayız!
- 21:10 ADIGÜZEL HÜKÜMETİ SUÇLADI
- 19:48 Gençlere “İş Hayatına Uyum” Semineri
- 19:37 2. Yılında Deprem Unutulmadı
- 19:31 Hayır Çarşısına Yoğun İlgi
- 19:24 UNUTTURMAYACAĞIZ
- 19:17 Erkılınç: Hileli trafiklerde ‘ağır ihlal’ maddesini uygulayacağız
- 19:22 Vali İlçe Ziyaretlerinde
- 19:06 Fatsa’ya Yeni Sosyal Tesis
- 18:48 SAGRA TAŞINMIYOR
Fındık Fiyatı
Hayır Çarşısına Yoğun İlgi
Etkinlikten elde edilen gelir, deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.
Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve İl Müftüsü Selami Aydın da etkinliğe katılarak desteklerini gösterdi. Vali Yıldırım, böylesi organizasyonların toplumdaki yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini vurgulayarak emeği geçenlere teşekkür etti.
Bağışlarla Dolan Tezgahlar Büyük İlgi Gördü
Hayır Çarşısı’nda vatandaşlar, hayırseverler tarafından bağışlanan gıda, el işi ürünleri, kıyafetler ve çeşitli hediyelik eşyaları satın aldı. Böylece hem kendi ihtiyaçlarını karşıladı hem de depremzedelere destek olmanın mutluluğunu yaşadı.
Hayır Çarşısı’na katılan vatandaşlar, bu tür etkinliklerin hem sosyal dayanışmayı artırdığını hem de ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattığını belirterek organizasyonun sürekliliğini temenni etti. Yoğun ilgi gören etkinlik, Trabzon halkının yardımlaşma bilincini bir kez daha gözler önüne serdi.
HABER MERKEZİ