- 20:10 Ordulu Mehmet Akif Ilık'tan Sevgililer Gününe Özel Eser...
- 19:57 ORKENT’TEN GÜVENLİKTE SIFIR TOLERANS
- 19:54 MEMURLARIN DİSİPLİN CEZALARINA BÌR DEFAYA MAHSUS AF GETİRMELİDİR”
- 19:55 Başkan Ulaş Tepe'den Berat Kandili Mesajı
- 19:41 ORDU CAZİBE MERKEZİ
- 19:39 7/24 MÜCADELEYE DEVAM
- 19:33 Giresun Merkez’de Taşınmazlar İcradan Satışa Sunuluyor
- 19:42 Ünye’de 2025’te Büyük Açılışlar
- 19:35 BAŞKAN KİBAR, GENÇLERLE BULUŞTU
- 19:30 Giresun’da Manço ve Karaca Anısına Coşkulu Konser
- 19:23 Yangın Güvenliği Denetimlerini Sürdürüyor
- 19:14 YOL ULAŞIMA AÇILDI
- 19:16 Başkan Kibar, Gençlerle Kitap Kafe’de
- 19:08 GÜLYALI MECLİSİ HASTANESİ ULAŞIM GÜZERGAHI İÇİN TOPLANDI
- 19:08 Thomas Reis, Konyaspor Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu
Fındık Fiyatı
Altınordu’da Berat Kandili Buluşması
![Altınordu’da Berat Kandili Buluşması](https://www.ordutribungazetesi.com/img/haber/altinordu-da-berat-kandili-bulusmasi_036.jpg)
Sabah namazının ardından düzenlenen etkinlikte, farklı camilerden gelen din adamlarının Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve tesbihleri camiyi dolduran cemaate manevi bir atmosfer sundu.
Programa Ankara Ahmed Hamdi Akseki Camii İmam Hatibi M. Mansur Sağır, İçişleri Bakanlığı Cami Müezzin Kayyımı Umutcan Doğan, Ankara Kocatepe Camii Müezzin Kayyımı Furkan Tıraşcı ve İstanbul Ataşehir Aksekili Mehmet Uslu Camii İmam Hatibi Hafız Mahmut Sağır katıldı. Okunan Kur’an-ı Kerim tilavetleri, dualar ve tesbihler, katılımcılara unutulmaz bir kandil sabahı yaşattı.
Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, programın sonunda misafir hocalara ve cemaate teşekkürlerini iletti. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimi ve cemaate yapılan ikramlarla son buldu.
Haber: Bahar Balcı