HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer Samsun Şoförlü Araç Kiralama
14 Şubat 2025 Cuma Saat: 18:32

Büyükşehir’den Kıyı Dolgusu Açıklaması

Ordu Büyükşehir Belediyesi, son dönemde Ordu sahilinde yeni dolgu çalışmalarının yapılacağına dair çıkan iddialara net bir açıklık getirdi.
Büyükşehir’den Kıyı Dolgusu Açıklaması

Belediye Genel Sekreteri Abdulkadir Hatipoğlu, yapılan açıklamada, hiçbir yeni dolgu alanı oluşturulmayacağını vurguladı. Hatipoğlu, "Hiçbir dolgu yapılmayacak. Sadece daha önce yapılan dolgu alanlarının Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporlarını güncelleme gerekliliği söz konusu," şeklinde konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında, 'kıyı dolgu' iddiaları ile ilgili gündem maddesi görüşüldü. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Hatipoğlu, belediye tarafından yapılacak herhangi bir yeni dolgu çalışması olmadığını, yalnızca geçmişte yapılan dolgulara ait ÇED raporlarının güncellenmesi gerektiğini ifade etti.

Hatipoğlu, "Önceden yapılan dolgulara ait ÇED raporları iptal olduğu için, bu alanlar şu an ÇED’siz durumda. Mevcut dolgular dışında yeni bir dolgu yapılmayacak. Ordu’da dolgu yapılacak yeni bir alanımız yok," dedi. Ayrıca, teleferik alt istasyonunun bulunduğu bölgede küçük bir kayma tespit edildiğini, fakat bunun dolgu çalışmalarıyla hiçbir ilgisi olmadığını da belirtti.

Şeyma YILMAZ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler