- 20:29 GÜRSOY PAZARA ÇIKTI
- 17:38 Kar, Ordu'da Eğitim-Öğretimi Etkiliyor...
- 16:56 Giresun Belediyesi, Ücretsiz Psikolog Hizmeti Sunmaya Devam Ediyor
- 16:59 Ordu'da 'Darbeli Çocuklar' Tiyatrosu
- 16:51 Ünye Belediyesi, Yoğun Kar Yağışına Karşı Tüm Tedbirleri Aldı
- 16:51 “Yeşil Ordu Bilim Şenliği” için Protokol İmzalandı
- 16:39 Orkent, Gülyalı'da Geleneksel Ramazan Panayırını Düzenliyor
- 16:26 Ordu Turizm Çalıştayı İçin Hazırlıklar Tamamlandı
- 16:34 Fatsa Belediyesi'nden Atık Yönetimi Adımları
- 16:11 52 Orduspor’un Deplasman Maçı Hava Koşulları Nedeniyle Ertelendi
- 16:05 20 Şubat’ta Kar Yağışı Bekleniyor: Ulaşım ve Güvenlik Önlemleri
- 15:54 Ordu’da Jandarma Operasyonları: 49 Şüpheli
- 16:01 Ordu’da Duygusal Veda
- 15:31 Asayiş Operasyonunda 37 Aranan Şahıs Yakalandı
- 15:15 2 Tutuklama, Uyuşturucu Ele Geçirildi
Fındık Fiyatı
Başkanı Kibar, İstanbul’da Hemşehrileriyle Buluştu
![Başkanı Kibar, İstanbul’da Hemşehrileriyle Buluştu](https://www.ordutribungazetesi.com/img/haber/baskani-kibar-istanbul-da-hemsehrileriyle-bulustu_898.jpg)
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İstanbul Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen "Eğitime Destek Gecesi"ne katılarak, İstanbul’daki hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Kibar, bu anlamlı gecede Fatsalıların memleketlerine olan sevda ve bağlılıklarını bir kez daha hissetti.
Sanat Camiasının Eserleri Açık Artırmaya Çıktı
Gecede, Fatsa’nın yetiştirdiği önemli sanatçılardan merhum Celalettin Tandoğdu'ya ait iki değerli eserin açık artırmaya sunulmasıyla dernek faaliyetlerine destek sağlandı. Başkan Kibar, hemşehrilerinin birlik ve dayanışma ruhunun kendilerini gururlandırdığını belirtti.
Teşekkür Mesajı
Bu anlamlı buluşmayı düzenleyen Dernek Başkanı Osman Cayak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Kibar, birliğin ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.
Şeyma YILMAZ