HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer Samsun Şoförlü Araç Kiralama
2 Mart 2025 Pazar Saat: 10:58

HALK ET PROJESİNE SABOTAJ!

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, vatandaşlara uygun fiyatlı ve sağlıklı et sunmayı amaçlayan Halk Et projesiyle ilgili bir sabotaj girişimini üzüntüyle paylaştı.
HALK ET PROJESİNE SABOTAJ!

Başkan Tepe, Şarkiye Mahallesi’nde Halk Et’in faaliyete geçeceği noktaya asılan tanıtım pankartlarından birinin, kimliği belirsiz kişilerce gece indirildiğini belirtti.

Başkan Tepe, sosyal belediyecilik faaliyetlerinin Altınordulular arasında büyük bir takdir topladığını ancak bu durumun bazı kesimleri rahatsız ettiğini vurguladı. "Halk Et" gibi projelerin halkı ekonomik olarak rahatlatmak ve yaşam standartlarını yükseltmek amacı taşıdığını belirten Başkan Tepe, bu tür girişimlerin kendilerini yıldıramayacağını ifade etti.

"Biz halkımızın yanındayız" diyen Başkan Tepe, şunları ekledi:
"Halkımızın refahı için yaptığımız her yatırımda, Halk Süt, Kent Lokantası, çocuk parkları, altyapı ve üst yapı projelerinde hiçbir güç bizi durduramayacak. Pankartımızı indirebilirsiniz fakat hizmet heyecanımızı bitiremezsiniz."

Başkan Tepe, konuyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduklarını ve Halk Et projesini bu ay faaliyete geçirmek için hız kesmeden çalışmaya devam ettiklerini belirtti.

Şeyma YILMAZ




Anahtar Kelimeler : HALK, ET, PROJESİNE, SABOTAJ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler