- 13:16 Genç Sanatçı Evin Kaçar’ın "Kolektif ‘İZ’" Sergisi Açıldı
- 13:15 Türk Kızılay Fatsa’dan Lokma İkramı
- 13:07 Türk Kızılay Fatsa’dan Başkan Kibar’a Ziyaret
- 12:44 Ordu’da Sahur Vakti Ne Zaman?
- 12:26 4 Mart 2025 Ordu İftar Vakti
- 12:21 Fatsa Belediyesi’nden Gönül Sofraları
- 12:14 MUBI’den 8 Mart'a Özel: “Kuralları Baştan Yazmak: Bir Müjde Ar Seçkisi”
- 12:09 Fatsa Belediyesi’nden Günlük Hizmet ve Proje Çalışmaları
- 11:54 32. İstanbul Caz Festivali 2025: Usta Sanatçılar, Yenilikçi Performanslar
- 11:52 Altınordu’da Yıldız Sokak’a Büyük Yenilik!
- 11:32 Başkan Başar: Vezirköprü’de Yardımlar ve Sosyal Hizmetler Eksik
- 11:33 Ordu’da Zehir Tacirlerine Ağır Darbe!
- 11:22 Eğitimde Kaliteyi Yükselten Seminer
- 11:04 AYİDER, Tekerlekli Sandalye Projesi İçin Plastik Toplama Başlattı
- 11:15 FATSA’YA YENİ SPOR YATIRIMI!
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatları Sabit Kaldı!

4 Mart 2025 tarihli verilere göre, piyasada herhangi bir fiyat değişimi yaşanmazken, üreticiler ve tüccarlar fiyatların önümüzdeki süreçte nasıl bir yön izleyeceğini merakla bekliyor.
Son belirlemelere göre, Sivri kalite fındığın kilogram fiyatı 127,88 TL olarak işlem görüyor. Levant kalite fındık 130,00 TL'den alıcı bulurken, Giresun kalite fındık ise 132,00 TL seviyesinde satılıyor. Tüm kalite türlerinde fiyatlar önceki güne kıyasla sabit kaldı.
Piyasanın durağan seyretmesinin en büyük nedenlerinden biri, alıcı ve satıcılar arasındaki dengeyi koruyan arz ve talep faktörleri. Döviz kurlarındaki dalgalanmalar, uluslararası piyasalardaki fındık talebi ve rekolte tahminleri de fiyatlar üzerinde etkili olmaya devam ediyor.
Üreticiler, önümüzdeki dönemde fiyatların artmasını beklerken, serbest piyasadaki gelişmelerin yakından takip edilmesi gerektiği vurgulanıyor. Fındık üreticileri ve ihracatçılar, fiyatların ne yönde değişeceğini görmek için piyasanın hareketlerini dikkatle izlemeye devam ediyor.
Şeyma YILMAZ