- 01:07 Özel'den Filistin Meselesinde "Cesaret" Çağrısı!
- 00:08 Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Siyasi Gündemi Sarsacak Paylaşım...
- 21:45 Altınordu Belediyesi'nden Halk İçin Yeni Adımlar
- 21:41 Mesudiye’de Bayram Öncesi Bahar Temizliği
- 21:40 Beykoz Belediye Başkan Yardımcılığına Yeni Atama!
- 21:37 ABD'den Rusya'ya Kritik Ziyaret!
- 21:25 Aile Yılı’nda Aile Yapısına Dikkat Çekildi
- 21:21 İçişleri Bakanlığı’ndan Beyaz Far Düzenlemesi
- 21:18 TÜSEDAD, Çiğ Süt Fiyatlarına Yönelik Yeni Öneri Sunuyor
- 21:13 Çocuklarımızı gerçekten organik besliyormuyuz?
- 21:08 Sağlık-Sen’den Deprem Bölgesindeki Hekimlerin Sorunlarına Çözüm
- 20:57 Emre Çolak, Gastronomi Alanında Yeni Bir Adım Attı
- 20:53 Süper Lig 28. Hafta Hakemleri Belli Oldu
- 20:52 Zorlu Süreci ve Geri Dönüş İhtimali
- 20:50 Fatsa Belediyespor, Deplasmanda Kelkit Hürriyet SK ile Karşılaşacak
Fındık Fiyatı
Ulaş Başkan, MÜSİAD Üyeleriyle İftarda Buluştu

Altınordu Belediye Başkanı ve Protokol Üyeleri, Geleneksel MÜSİAD İftarında Bir Araya Geldi
Haber Özeti: Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Valisi, milletvekilleri ve iş insanlarıyla birlikte geleneksel MÜSİAD İftar Programı’na katıldı.
Altınordu Belediye Başkanı ve Protokol Üyeleri MÜSİAD İftarında
Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Valisi Muammer Erol, AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı ve şehirdeki önemli iş insanları, geleneksel MÜSİAD iftar programında bir araya geldi.
Protokol ve İş Dünyası Bir Arada
Programda bir araya gelen protokol üyeleri ve şehrin değerli iş insanları, geleneksel iftarın manevi atmosferinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. İftar yemeği sonrası, katılımcılar Ordu'nun gelişimine yönelik fikir alışverişinde bulundular ve birlikteliğin güçlenmesi adına önemli mesajlar verdiler.
Geleceğe Yönelik İşbirlikleri Konuşuldu
MÜSİAD'ın geleneksel iftar programında, iş dünyasıyla olan ilişkilerin güçlendirilmesi ve Ordu’nun ekonomik kalkınmasına katkı sağlanması için atılacak adımlar ele alındı. Katılımcılar, Ordu’nun daha güçlü bir şehir olması için işbirliği yapma kararlılıklarını yinelediler.
Mehmet Göztepe