HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Haziran 2023 Cuma Saat: 22:59

ALTINDA YÜKSELİŞ

28 Mayıs 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçim’inin ardından altında beklenen düzeyde yükseliş yaşandı.
ALTINDA YÜKSELİŞ

HABER: TUĞÇE ARSLAN(ÖZEL HABER)

 

28 Mayıs 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçim’inin ardından altında beklenen düzeyde yükseliş yaşandı.

Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin peşinden altın fiyatları da seçim öncesi ve seçim sonrası diye ikiye ayrıldı. Seçim sonrası vatandaş tarafından en çok merak edilen ise altın fiyatı oldu. Altında beklenen düzeyde yükseliş yaşandı.

 

Altın fiyatlarına ilişkin gazetemize konuşan Levent Kuyumculuğun sahibi Levent Yıldırım altın fiyatlarındaki durumu değerlendirdi. Altın fiyatlarındaki yükselişi seçim öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrıldığını belirten Yıldırım; “Altının bayağı hızlı bir seyri vardı, bunun sebebi seçim öncesi insanların artma beklentilerinden kaynaklıydı. Seçimlere kadar 1.500 seviyelerine kadar falan da çıkmıştı altının fiyatı. Seçimden sonra biraz rahatlama oldu.”

 

“24 ayar altın fiyatı 1.480 civarında”

 

“Daha sonrasında piyasada altın diğer ürünlere nazaran çok fazla artmadığı için potansiyel artışını şu anda sürdürüyor. Dolayısıyla şu anda 1.960 seviyelerinde ve 24 ayar altın fiyatı 1.480 civarında ve bu artışlar devam edecek gibi gözüküyor. Biliyorsunuz altın güvenilir bir limandır yatırımcılar açısından yani artışı her zaman doğru orantılı olmuştur. Yani dolara ve dövize kadar veya diğer yatırım enstrümanlarından çok daha güvenli bir yatırım aracı olduğu için en çok altına yatırım tercih ediliyor. Ve bu durumun daha sonrasında da süreceğini de düşünüyoruz.”




Anahtar Kelimeler : ALTINDA, YÜKSELİŞ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler