HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Haziran 2024 Cuma Saat: 12:51

Benzin ve motorin zammı ertelenmişti, yeni tarih belli oldu!

Sürücülerin gündeminden düşmeyen motorin ve benzine gelmesi beklenen zammın ertelenmesinden sonra yeni tarih de verildi. Benzin grubunda 1 TL 81 kuruş, motorin grubunda 1 TL 79 kuruş fiyat artışı bekleniyor.
Benzin ve motorin zammı ertelenmişti, yeni tarih belli oldu!

Orta Doğu kaynaklı olarak gerçekleşen jeopolitik gelişmeler fiyatlar üzerinde de oldukça etkili oluyor. Paylaşılan bilgilere göre bölgede devam eden çatışmaların arzı sekteye uğratabileceği endişesi fiyatları yukarı yönlü şekilde destekliyor. Pek çok sürücü tarafından merak edilen ve araştırılan brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle beraber akaryakıt fiyatları da takip ediliyor. Verilen bilgilere göre 21 Haziran Cuma gününden geçerli olacak şekilde benzin grubunda 1,64 TL, Motorin grubunda ise 1,63 TL artış yapılacağı açıklanmıştı, fakat bu zam ertelendi. 

BENZİN VE MOTORİNE NE ZAMAN ZAM GELECEK?

Sürücülerin yakından takip ettiği benzin ve motorin zammı için yeni tarih verildi. Benzin grubunda 1 lira 81 kuruş, motorin grubunda ise 1 lira 79 kuruş fiyat artışı bekleniyor. Söz konusu bu zammın gelecek hafta pazartesi veya salı gününden itibaren geçerli olması bekleniyor.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Benzin, ve, motorin, zammı, ertelenmişti, yeni, tarih, belli, oldu!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler