HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Temmuz 2024 Cuma Saat: 19:36

ÜTSO'da K Belgesi ve Sayısal Takograf Kartı Hizmeti..

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) K Belgesi ve Sayısal Takograf Kartı Hizmeti sunarak üyelerine kolaylık sağlıyor.
ÜTSO'da K Belgesi ve Sayısal Takograf Kartı Hizmeti..

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) üyelerine K Belgesi ve Sayısal Takograf Kartı Hizmeti sunulduğu açıklandı. 


Üyelerin başka bir yere gitmelerine gerek kalmadan, hızlı ve etkili bir şekilde kendilerinden hizmet alabileceğini vurgulayan ÜTSO Yetkililerinin yaptığı yazılı açıklama şöyle:


"Ünye Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak ve zamanlarını daha verimli kullanmalarını sağlamak adına önemli bir hizmet sunmaktan mutluluk duyuyoruz. K Belgesi ve Sayısal Takograf Kartı hizmetlerini odamızdan temin edebilirsiniz.


K Belgesi ve Sayısal Takograf Kartı işlemleri için üyelerimizin başka bir yere gitmelerine gerek kalmadan, hızlı ve etkili bir şekilde odamızdan tüm işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Bu hizmetle hem üyelerimizin iş yükünü azaltmayı hem de zamandan tasarruf etmelerini sağlamayı hedefliyoruz.


K Belgesi, ticari amaçlı yük ve yolcu taşımacılığı yapan araçlar için zorunlu olan bir belgedir. Sayısal Takograf Kartı ise sürücülerin yasal çalışma ve dinlenme sürelerini kayıt altına alan bir sistemdir. Bu iki önemli belgeyi temin etmek için artık Ünye Ticaret ve Sanayi Odası'na gelmeniz yeterlidir.


Ünye Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimizin her zaman yanında olmaktan gurur duyuyoruz. Siz değerli üyelerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Sorularınız ve detaylı bilgi için odamızla iletişime geçmekten çekinmeyin."


HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler