HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Ekim 2024 Çarşamba Saat: 12:47

O düzenleme ertelendi

Kredi kartlarından katkı payı alınmasını içeren Savunma Sanayii Torba Yasa Teklifinin görüşmeleri 2025 yılına ertelendi.
O düzenleme ertelendi

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Savunma Sanayii Destekleme Fonu Teklifi'nin görüşmelerinin sonlandırıldığını açıkladı. Güler, "Teklifi daha detaylı ele almak üzere görüşmeleri sonlandırdık" ifadesini kullandı. Kanun teklifi, 2025 yılında komisyonda değerlendirilecek.

Kanun Teklifinin Detayları

AK Parti'nin Meclis'e sunduğu kanun teklifinde önemli düzenlemeler yer alıyor. Teklif kapsamında, limiti 100 bin lira ve üzerinde olan kredi kartlarından yıllık 750 lira katkı payı alınması öneriliyor. Ayrıca, gayrimenkul alım satımında alıcı ve satıcıdan ayrı ayrı 750'şer lira, tapuda yapılan diğer işlemlerden ise 375 lira kesinti yapılması öngörülüyor.

Araç tescil işlemleri için de yeni ücretler belirleniyor. Sıfır araç tescillerinde 3 bin lira, ikinci el araç alım satımında bin 500 lira ve diğer işlemler için 75 lira alınması önerilmektedir. Bu düzenlemeler, ilerleyen dönemlerde yapılacak görüşmelerde detaylı bir şekilde ele alınacak.

Duygu Baş Kurucu




Anahtar Kelimeler : O, düzenleme, ertelendi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler