HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer Samsun Şoförlü Araç Kiralama
20 Şubat 2025 Perşembe Saat: 11:20

Kar Yağışı Ordu’yu Vurdu

20 Şubat 2025 sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, Ordu ilinde ulaşım ve enerji hizmetlerinde aksamalara yol açtı. 19 ilçede okullar tatil edildi, 630 mahalle yolunda ulaşımda aksama yaşandı.
Kar Yağışı Ordu’yu Vurdu

Ordu’da Kar Yağışı Etkisini Gösteriyor
Ordu ili, 20 Şubat 2025 Perşembe sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışından olumsuz bir şekilde etkilendi. Kar yağışının yanı sıra, fırtına da hayatı zorlaştırdı. Kar nedeniyle 19 ilçede eğitim-öğretime bir gün ara verildi. Ayrıca, il genelinde 46 trafo arızası meydana gelirken, 20 mahallede elektrik kesintileri yaşandı. 3 mahallede ise haberleşme aksaklıkları yaşandı.

Ulaşımda Zorluklar Devam Ediyor
Kar yağışı, Akkus ve Aybastı ilçelerinde kar kalınlığının 80 cm’ye kadar ulaşmasına sebep oldu. Ordu genelinde kar kalınlığı ise ortalama 57 cm’ye çıktı. 630 mahalle yolunun 533'ü, saat 10.00 itibariyle ulaşıma açıldı. Ancak, 97 mahalle yolunun açılma çalışmaları devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle Karayolları ulaşım ağında herhangi bir kapalı yol bulunmadığı bildirildi.

Karla Mücadele İçin 1.970 Kişilik Ekip Seferber Oldu
Olumsuz hava koşullarıyla mücadele için Ordu Büyükşehir Belediyesi, İlçe Belediyeleri, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Karayolları 77. Şube Şefliği ve YEDAŞ Ordu İl Koordinatörlüğü'nden oluşan toplam 1.970 personel ve 1.078 araç ve iş makinesi ile karla mücadele çalışmaları sürdürülmektedir.

Mehmet Göztepe




Anahtar Kelimeler : Kar, Yağışı, Ordu’yu, Vurdu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler