HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 01:39

REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı psikolojik danışman/rehber öğretmenler toplantısı Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK  DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı sene başı psikolojik danışman/rehber öğretmenler toplantısı  Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Şube Müdürümüz Demiray Getmez, Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ersin Moral ile ilçemizde görev yapan psikolojik danışman/rehber öğretmenler katıldı. Toplantıda 2023-2024 eğitim öğretim yılı rehberlik planlamaları, genel ve yerel hedefler, Altınordu Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından hazırlanan içerikler, psikososyal koruma önleme ve krize müdahale çalışmaları, özel eğitim alanında yürütülecek çalışmalar değerlendirildi.

Müdür  toplantıda yaptığı konuşmasında okullarımızda yürütülen rehberlik faaliyetlerinin önemine değindi, öğretmenlerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim öğretim yılı temennisinde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek'in, "Geleneksel 2. Ordu Rehberlik ve Kariyer Günleri Programı"na katkı sunan öğretmenlerimize plaket takdim etmesiyle toplantı sona erdi.  

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler