HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
2 Temmuz 2024 Salı Saat: 17:17

Okullarda fiziki imkanlar iyileştirildi

Altınordu ilçesinde Karşıyaka Ortaokulu, Şehit Okan Melikoğlu İlkokulu/Ortaokulu ve Hükümet Konağı Anaokulu, 2024-2025 eğitim öğretim yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayacak.
Okullarda fiziki imkanlar iyileştirildi

Eğitim Kenti Ordu'da, okullardaki fiziki imkânları iyileştirerek altyapı desteğini oluşturmak amacıyla Altınordu ilçesinde Karşıyaka Ortaokulu, Şehit Okan Melikoğlu İlkokulu/Ortaokulu ve Hükümet Konağı Anaokulu, 2024-2025 eğitim öğretim yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayacak.   

Daha önce Şehit Zeki İnan İlkokulunda ikili eğitim görmekte olan Karşıyaka Ortaokulu öğretmen ve öğrenciler; yapımı tamamlanan, 20 derslikli yeni okul binasında 2024-2025 eğitim öğretim yılında eğitim öğretim faaliyetine devam edecek. Karşıyaka Ortaokulunun faaliyete başlamasıyla birlikte Altınordu ilçesinde ikili eğitim yapan okul kalmadı.  Şahincili Mahallesi'nde yapımı tamamlanan, 24 derslikli Şehit Okan Melikoğlu İlkokulu/Ortaokulu ile Ordu Valiliği Yerleşkesi içerisinde, Müdürlüğümüz bünyesinde yapımı tamamlanan, 4 derslikli Hükümet Konağı Anaokulu ise yeni eğitim öğretim yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayacak.

 İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay'dan bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Okullarımızdaki fiziki imkânları iyileştirmek ve altyapı desteğini oluşturmak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli koşullarda eğitim görmesi, öğrenci ve öğretmenlerimize daha güvenilir ve rahat ortamlarda hizmet sunabilmek adına Müdürlüğümüz tarafından 19 ilçemizdeki okul ve kurumlarımızda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirerek, eğitimi çok daha üst noktalara taşımaktayız. "Türkiye Yüzyılı"nda üreten, araştıran ve eleştirel düşünebilen nesillerimizin gelişimini destekleyen okul ve kurumlarımızın fiziki imkân ve donanımların tam olması büyük önem arz etmektedir. Altyapılarını düzenleyerek fiziki imkânları iyileştirdiğimiz okullarımızda öğrenci ve öğretmenlerimizin yarınlara huzur ve güvenle hazırlanması için rahat ortamlarda hizmet sunmaktayız." dedi.

 




Anahtar Kelimeler : Okullarda, fiziki, imkanlar, iyileştirildi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler