HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
23 Temmuz 2024 Salı Saat: 15:07

Tarihi Merkez Eğitime Kazandırıldı

Korgan Koçcuğazlılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen Koçcuğaz Emir Yakup Şehit Yüksel Çağ Köy Yaşam Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne gerçekleştirilen tören ile teslim edildi.
Tarihi Merkez Eğitime Kazandırıldı

Korgan Koçcuğazlılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği tarafından gerçekleştirilen Koçcuğaz Emir Yakup Şehit Yüksel Çağ Köy Yaşam Merkezi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne  gerçekleştirilen tören ile teslim edildi. 

Törene; Korgan Belediye Başkanı Sait Korgan, İlçe Milli Eğitim Müdürü  Murtaza Alan, Korgan Dernekler Federasyonu Başkanı Fatih Yeşilçayır, Korgan Koçcuğazlılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği  Özgür Balta, Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Hamza Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Yüksel Dere, İYİ Parti İlçe Başkanı Metin Batırlık, çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, kurum/birim amirleri, mahalle muhtarları, okul/kurum müdürleri ve bölge halkı katıldı. 

Müdür  Murtaza Alan yaptığı açılış konuşmasında; “Bugün burada devir teslimini yaptığımız köy yaşam merkezlerimizi eğitimde gelenekle geleceği buluşturan stratejik hamlelerimizden birisi olarak görüyorum. Köy yaşam merkezlerimizle sadece eğitime yeni bir soluk kazandırmıyor, aynı zamanda evlatlarımızı ve bölge halkını yarının Türkiye’sine de hazırlıyoruz. Yine bu merkezlerde gerçekleştirilen mesleki ve teknik kurslar ile kültür ve sanat faaliyetlerinin de köylerimize yeni bir dinamizm katacağına inanıyorum. Eğitim camiamız için büyük bir kazanç olan bu çalışmaya katkı sağlayan, destek veren Korgan Koçcuğazlılar Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgür Balta’yı ve Yönetim Kurulu Üyelerini, mahalle muhtarını ve bölge halkını canı gönülden huzurlarınızda tebrik ediyorum.

Devir teslimini yaptığımız köy yaşam merkezimizin mahallemize, ülkemize, vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen tören, açılış kurdelesinin kesilmesinden ve merkezin gezilmesinin ardından sona erdi. 

AHMET FURKAN ÇETİN




Anahtar Kelimeler : Tarihi, Merkez, Eğitime, Kazandırıldı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler