HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Ağustos 2024 Cumartesi Saat: 10:50

Vargeloğlu’ndan Gölköy’e Eğitim Ziyareti

İl Millî Eğitim Müdürü Vargeloğlu, Gölköy ilçe ziyaretini tamamlayarak, ilçedeki eğitim altyapısının güçlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik çalışmaları yerinde inceledi.
Vargeloğlu’ndan  Gölköy’e Eğitim Ziyareti

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Avni Günay ile birlikte Gölköy ilçesine ziyaretlerde bulunarak eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceledi. 

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Gölköy Kaymakamı  Cihad Karakaya'yı ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, ilçedeki eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirdi. 

Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Gölköy İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü’ne geçen Vargeloğlu, görevine yeni başlayan İlçe Millî Eğitim Müdürü Adnan Çakır’a hayırlı olsun dileklerini iletti ve ilçenin eğitim öğretim durumu hakkında bilgi aldı. Ayrıca, İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü personelini birimlerinde ziyaret etti.

Müdür Vargeloğlu, Gölköy ilçesinde güçlendirme çalışmaları tamamlanan Gölköy Şehit Bilgin Çelenk İlkokulu ve Gölköy Şehit Necip Karameşe Ortaokulu'nu yerinde inceledi. 

Ayrıca, yapımı tamamlanan 8 derslikli Gölköy Emirler Şehit Nihat Şahin İlkokulu ve Gölköy Emirler Şehit Bilal Çıtak Ortaokulu'nu da ziyaret ederek, bu okulların yapım süreci hakkında Gölköy İlçe Millî Eğitim Müdürü Adnan Çakır’dan bilgi aldı.

Vargeloğlu, yapımı devam eden 12 derslikli Gölköy Fen Lisesi ve 200 kişilik öğrenci pansiyonu, 8 derslikli Gölköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 120 kişilik öğrenci pansiyonu ile yapımı tamamlanan 8 derslikli Aydoğan Turan Kaya İlkokulu/Ortaokulu ve 4 derslikli Güzelyurt Şehit Halis Doğan İlkokulu'nu da yerinde görerek, okul ve pansiyonların yapım süreci ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. 

 BAHAR BALCI





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler