HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Ağustos 2024 Salı Saat: 14:14

Ordu Fen Lisesi Zirvede!

Bu yıl, Fen Lisesi'nden 23 öğrenci tıp, 18 öğrenci mühendislik, 3 öğrenci hukuk ve 2 öğrenci diş hekimliği programlarına kayıt hakkı kazandı.
Ordu Fen Lisesi Zirvede!

Ordu Fen Lisesi, üniversite yerleştirme sonuçlarında önemli bir başarıya imza attı. 

Fen Lisesi Müdürü Nuran Aksu, üniversite yerleştirme sonuçlarına dair duygularını ve başarıyı değerlendirdi. Aksu, şunları söyledi:

"Başarının Sırrı: Azim, Çalışma ve Kararlılık"

"Öğrencilerimiz, üniversite sınavında sergiledikleri olağanüstü performansla bir kez daha gururumuzu artırdı. Bu başarı, okulumuzdaki tüm öğrenciler için büyük bir ilham kaynağı olmalı. Bugün elde edilen bu sonuçlar, gelecekteki başarıların da habercisi. Öğrencilerimiz, hayal ettikleri üniversitelere adım atarken, bizler de onlara güvenle bakıyor ve ilerleyen yıllarda büyük başarılara imza atacaklarına yürekten inanıyoruz."

Aksu, öğrencilerine seslenerek, "Sevgili öğrencilerimiz, başardıklarınızla gurur duyuyoruz. Üniversite yolculuğunuzda da aynı azim ve kararlılıkla ilerleyeceğinize eminiz. Bu sadece bir başlangıç; gelecekte sizlerin ellerinde şekillenecek. Bizler de bu yolculuğunuzda her zaman destek olacağız. Tebrikler ve başarılarınızın devamını diliyoruz!" şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : Ordu, Fen, Lisesi, Zirvede!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler