HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 12:08

Müzik Evi Yeni Döneme Hazırlanıyor

Aybastı ilçesi, kurulduğu günden bu yana yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Müzik Evi'nin yeni döneme yönelik hazırlıklarını tamamladı.
Müzik Evi Yeni Döneme Hazırlanıyor

Aybastı ilçesi, kurulduğu günden bu yana yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Müzik Evi'nin yeni döneme yönelik hazırlıklarını tamamladı. 1270 kursiyere hizmet veren Müzik Evi, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için kapsamlı bir hazırlık sürecine girdi.

Aybastı Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu, Halk Eğitimi Merkezi Yöneticisi Fatih Ahçay ve Müzik Evi Koordinatörü Hüseyin Günay, geçtiğimiz dönem yapılan çalışmalar ve yeni döneme yönelik hazırlıklar hakkında detaylı bilgi verdi.

Başkan Hasan Acu, Müzik Evi'nin başarıyla yürütülen eğitim programlarını ve öğrenci memnuniyetini övgüyle değerlendirdi. Ayrıca, bu yılki hedefler ve yapılacak yenilikler hakkında bilgi verdi. Fatih Ahçay, Halk Eğitimi Merkezi’nin yürüttüğü destekleyici programlar ve iş birlikleriyle Müzik Evi’ne katkı sağladıklarını ifade etti. Hüseyin Günay ise, yeni dönemde sunulacak dersler, öğretmen kadrosu ve eğitim materyalleri hakkında ayrıntılı bilgiler sundu.

Yeni dönemde, Müzik Evi'nin eğitim kapasitesini artırarak daha fazla öğrenciye ulaşmayı hedeflediklerini belirten yetkililer, çeşitli müzik alanlarındaki kurslarla öğrencilere kapsamlı bir eğitim sunmayı amaçladıklarını vurguladılar. Hazırlıkların tamamlandığını ve eğitimin en yüksek standartlarda devam edeceğini ifade ettiler.

BAHAR BALCI




Anahtar Kelimeler : Müzik, Evi, Yeni, Döneme, Hazırlanıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler