HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Ağustos 2024 Çarşamba Saat: 13:26

İmam Hatip Lİsesi Taşınıyor

19 Ağustos 2024 itibarıyla başlayan taşınma işlemleri hızla devam ederken, eski okul binasının yıkım ve yeniden yapım süreci de en kısa sürede başlayacak.
İmam Hatip Lİsesi Taşınıyor

19 Ağustos 2024 itibarıyla başlayan taşınma işlemleri hızla devam ederken, eski okul binasının yıkım ve yeniden yapım süreci de en kısa sürede başlayacak.

Altınordu Kız İmam Hatip Lisesi, mevcut okul binasının yeniden inşa edilmesi nedeniyle 2024-2025 eğitim öğretim yılında Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi binasında hizmet verecek. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, taşınma sürecini yakından takip etmek amacıyla Altınordu Kız İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sonrasında, taşınma süreci hakkında açıklama yapan Bekyürek, "Milli Eğitim Bakanlığımızca Altınordu Kız İmam Hatip Lisesi'nin mevcut binası yıkılıp yerine yeni bir okul binası yapılacaktır. Bu nedenle, öğrencilerimiz 2024-2025 eğitim öğretim yılında Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde eğitim göreceklerdir. Taşınma işlemi hafta başında başlamış olup, en kısa sürede tamamlanacaktır. Taşınma işlemi tamamlandıktan sonra eski okul binamız yıkılacak ve yeni okul binamız inşa edilecektir. Yeni okul binasının yapımına vesile olan Bakanımız Yusuf Tekin’e, Valimiz Muammer Erol’a ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu’na şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

MUZAFER ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : İmam, Hatip, Lİsesi, Taşınıyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler